Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gå på galapremiär med Noomi Rapace

Nöje | 09/09/2009 14:26

Flickan som lekte med elden skapar filmfeber i Sverige. Nu får fler chansen att gå på den lyxiga galapremiären.

Noomi Rapace och Mikael Nyqvist har gjort internationell storsuccé med Män som hatar kvinnor. När nu uppföljaren är på väg råder det fullkomlig filmfeber i hela Sverige.

När det släpptes biljetter till galapremiären i Stockholm var rusningen total. Inom timmar hade man sålt ett tusental biljetter. Efter de framgångarna släpps nu ytterligare ett hundratal VIP-biljetter till galapremiären där filmstjärnorna kommer att närvara.

– Vi har lyckats få loss ytterligare ett hundratal biljetter som vi vill reservera till alla Milleniumfans, eftersom tanken är att det ska bli en riktig folkfest på galapremiären", säger Pia Grünler, distributionschef på Nordisk Film i Sverige.

Biljetterna släpps på SF:s hemsida kl 11.00 på torsdag och blir dina för 295 kronor styck. I priset ingår mingel på röda mattan, närvaro av skådespelare och regissör, förfriskningar, tilltugg, samt dvd:n Män som hatar kvinnor. Lyxigt värre, med andra ord.

Skrivet av: