Måndag 10 Maj
Stockholm

Se Homohånglet som chockar USA

Nya stjärnskottet Adam Lambert har skapat stort rabalder med sitt senaste uppträdande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För bara några år sedan var det Janet Jacksons blottade bröst som fick familjeförsvararna i USA att sätta kaffet i vrångstrupen. Den här gången är det Adam Lambert, årets Idoltvåa som rör om i grytan.

Det var under det välrenommerade American Music Awards som Lambert rockade loss med sin nya hitsingel For Your Entertainment. Vad publiken inte hade väntat sig var dock den vågade koreografin. Mitt under föreställningen som hade rekordpublik i år, tar Adam Lambert tag i en sångares ansikte och trycker det mot sitt skrev medan han sjunger "Im gonna hurt you real good".

– Jag tycker att det finns mycket hyckleri i underhållningsbranschen. Kvinnliga konstnärer har tänjt på gränserna för sexualitet i åratal, men så fort en man gör något liknande så flippar alla ut. Vi lever år 2009, det är dags att ta lite chanser, våga vara lite modigare och öppna folks ögon.

Hela spektaklet avslutades med saftigt hångel mellan Lambert och hans manliga keybordist. Galan som sändes live på östkusten sändes några timmar senare även på västkusten. Då hade tevebolaget ABC valt att censurera bort det simulerade oralsexet.

– Man censurerade inte Britney och Madonna när de hånglade på scenen, och syftade på superstjärnornas flatkyss på 2003 års MTV-gala, säger Adam Lambert enligt Rolling Stones.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela