Onsdag 29 Sep
Stockholm

Chris Brown ersätter homochockande Adam Lambert

Manshånglande Adam Lambert dumpades av tevebolaget ABC. Men nu får de svidande kritik för att ha valt Chris Brown som ersättare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Idolstjärnan Adam Lamberts framträdande i American Music Awards i veckan skapade ett enormt rabalder i hemlandet USA. Homohångel, simulerat oralsex och tafsande blev för mycket på många. Lambert själv som vägrat be om ursäkt refererar till Britneys och Madonnas scenkyssande som inte alls väckte lika mycket hat.

– Jag är en artist inte en barnvakt, förklarade han i CBS på frågan om vad han tyckte om att barn såg hans framträdande.

Showen skapade rekord för tevebolaget ABC. Inte bara fick AMA rekordpublik utan ABC fick även ta emot mer än 1 500 klagomål mot Adam Lambert. Men nu tycks man ha trampat i klaveret än en gång.

För medan man avbokade Lamberts framträdande i morgonprogrammet har man nu valt att ersätta honom med Chris Brown. Nu frågar sig flera feminister, hbt-organisationer och människorättsaktivister om det är bättre att ha en dömd kvinnomisshandlare med i teve än en homosexuell man.

– Han blev inte stoppad på grund av en homokyss. Han visade sig vara oförutsägbar i liveteve, säger en källa enligt NY Post.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela