Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Simon Cowell hyllar sitt utseende

- 08/04/2009, 07:55 -

Cowell har hittat sin egen talang. Inga kvinnor går säkra.

Juryprofilen Simon Cowell basunerar ut att han är så snygg att ingen kvinna som kollar på Britain's got talent skulle kunna undvika att falla för honom. Senast berättade han för sin exfru Sinitta Cowell att han ser "läcker" ut i programmet, som börjar snart.

Tredje säsongen för talangprogrammet börjar på lördag och inkluderar flera spännande nummer. Däribland en som kan spela harpa, ninjor och en dansare i ett snurrande hjul. Cowell var också väldigt imponerad över sin egen insats i programmet.

– Simon sa till mig att han var så snygg att ingen kvinna är säker ifrån att inte blir kär i honom. Han sa: 'älskling, jag skulle titta på det med ena ögat stängt', säger Sinitta Cowell till The Sun.

Enligt exet kastar sig kvinnorna över juryprofilen. Men han uppges inte ha tid med ett förhållande. Han hade inte ens tid till att äta middag med USA:s president Barack Obama efter att ha fått en inbjudan från Vita huset.

– Han är aldrig omöjlig att få en dejt med, men han jobbar oerhört hårt. Det är svårt att få det att fungera, säger Sinitta Cowell till The Sun.

Hon förordar också Lily Allen som jurymedlem, då hon tror att Allen skulle göra Cowell väldigt obekväm.

Skrivet av: