K-fed: Leave Britney Alone

Kändismaken bad Paris Hilton att lämna exfrun Britney Spears ifred.


På öppningen av klubben Lavo i Las Vegas sa Kevin Federline till Paris Hilton att lämna Britney Spears ifred. Rikemansdottern kunde ha dåligt inflytande på exfrun. Britney behöver inte mer problem. Hon måste tänka på barnen Sean Preston, tre år ochJayden James, två år.

- Det var en rätt kylig varning. Hon var vänlig och frågade hur Britney mår och om barnen men hon kommer inte fråga igen, säger en källa till Daily Star.

Britney och Paris var ett riktigt järngäng ihop med Lindsay Lohan för två år sen. Då svirade de ut var och varannan helg på klubbarna i Los Angeles. Men nu är hon småbarnsmamma. En frånskild sådan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Svindlande summan – så mycket är Julia och Bingo redo att betala för tvillingar

1 timme sedan

Spotify kommer inte att förbjuda AI-musik

1 timme sedan
Det kommer att bli svårt att reglera användningen av AI-teknik i branschen och Spotify har inga planer på att förbjuda AI-genererat innehåll från plattformen. Det säger strömningstjänstens vd Daniel Ek i en intervju med BBC.

Solsidan-Oves smarta spartips: "Borde få nobelpris i ekonomi"

3 timmar sedan
I en video på TV4:s Instagram delar Ove och Anette Sundberg från Solsidan med sig av några sparknep, för tuffa tider. Sparknepen möts av genomgående roade kommentarer.

Därför lämnade Malin Berghagen Sverige: "Fick panik i vågor"

idag 15:00
Folkkära artisten Lasse Berghagen har legat inne på sjukhus ett tag. Nu bryter Malin Berghagen tystnaden kring sin inre konflikt.

Josefine Jinder: "Den här typen av föräldrar är så äckliga"

idag 14:47
Det är i en ny krönika på Expressen som Josefine Jinder berättar om sina tankar kring de som blir föräldrar första gången. Och det är ord och inga visor.

Taylor Swifts konsertfilm visas även i Sverige

idag 14:38
Goda nyheter för alla Taylor Swift-fans. Superstjärnans konsertfilm från "The eras tour" kommer att visas även på svenska biografer. Premiären sker den 13 oktober.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.