Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Foxx dotter i Cyrus sexvideohärva

Nöje | 26/04/2009 16:44

Den 14-åriga dottern fick rentvå pappans namn.

Miley Cyrus må vara mogen för sin ålder då hon går i rygglösa galaklänningar på röda mattan men när allt kommer omkring är hon bara ett barn. Denna motsägelse har Kathy Griffin och flera andra komiker skämtat om. Men ingen var så genomvidrig som Jamie Foxx som gjorde en dunderblunder i radio och sa att tonårsstjärnan borde bli lesbisk och göra en sexvideo.

Flera blev upprörda över dessa obscena uttalanden. Mest arg blev pappa Billy Ray Cyrus.

– Det var ingenting roligt. Och faktiskt, hade jag sagt sådär till hans dotter hade han nog inte sett något roligt i det heller, säger Billy Ray, skriver Soulfulvibes.

Jamie Foxx dotter Corrine Foxx har nu skrivit i ett brev till Miley där hon hoppas att Miley ska förlåta fadern.

– Min dotter har skrivit ett brev till Miley. Vi ska ge den till henne och som jag sagt, jag vill inte försvara mina uttalande, de är oförsvarbara.

Jamie är faktiskt väldigt stolt över sin dotter. Förra året berättade han för Digitalachemy om hur vacker hans 14-åriga dotter Corrine Foxx är.

– Jag kom ut från en restaurang med henne, jag tror inte att paparazzis visste vem hon var för i tidningen dagen efter stod det "Foxx med en ung böna". Hon är så vacker, hon är 173 centimer, sa Foxx då.

Skrivet av: