Kiefer Sutherland i blodigt bråk

24-stjärnan misshandlade en man blodig efter att denne knuffat Brooke Shields.


Vissa kändisar hugger varandra i ryggen så fort de får möjligheten. Andra, som Kiefer Sutherland, visar prov på mer ridderlighet än så. I alla fall om man köper förklaringen till varför den sistnämnde slog en man blodig under efterfesten för Met Costume Gala.

De största stjärnorna fanns på plats och även de lite mindre. Modeller, skådespelare, designers i en salig blandning. Trångt och stressigt. Helt plötsligt knuffades stjärnan Brooke Shields omkull av designern Jack McCollough. Något som 24-Kiefer såg och som den actionhjälte han anser sig vara gav han sig ut på hämndjakt.

Kiefer Sutherland gick fram till designern och krävde att denne skulle be om ursäkt. Enligt vittnen ska McCollough då ha knuffat Sutherland. Ett stort misstag som kostade honom en bruten näsa och en enkelbiljett till sjukhuset efter att skådespelaren skallat honom.

Det här kan visa sig inte bara bli dyrt för Sutherland utan också en dödsstöt för hans karriär. Han är nämligen ute på permission efter sin rattfylla i Los Angeles, enligt TMZ. Men vad gör man inte för en fager dam?

Jack eller Kiefer, vem är vem?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!