Lily Allen äcklas av paret Beckham

Kritiserar ett flertal kändisar.


Lily Allen har aldrig varit blyg för att säga vad hon tycker. Men nu är gormandet igång på riktigt. Ett flertal kändisar hamnar i skottlinjen för hennes vassa kritik. Hon tycker bland annat att paret Beckham är äckliga.

– Alla vet att Victoria är ett monster. Jag skulle hellre skjuta mig själv mellan ögonen än vara en fotbollsfru, säger hon till The Sun.

Hennes fiende sedan länge tillbaka, Girls Aloud-medlemmen Cheryl Cole, fick sig också en rejäl känga.

– Hon är en bitch. Hon representerar allt jag hatar. Hon är dum, ytlig och ful både till utseendet och insidan.

Om Cheryls fotbollsspelande make, Ashley, säger hon:

– Han är värst, han hoppar på allt som rör sig. Jag kritiserar inte bara för att kritisera, men jag har mött honom fler gånger. Han är motbjudande.

Hon avslutar med en sista kritisk kommentar (för denna gång) och nöjer sig inte med att kritisera en enskild person utan attackerar hela brittiska fotbollsförbundet.

– Det är löjligt, jag hatar det. Fotbollsspelarna ska inte vara i London för att visa upp sig utan för att spela fotboll. Förresten, de är förmodligen för korkade för att förstå det. Speciellt de engelska.

Men efter all negativ kritik, har Lily slutligen något positivt att säga om fotbollslaget Fulham FC.

– Fulham spelar fotboll som jag spelar musik - med passion. Varken för att bli känd, för pengar, sex, Ferraris eller gratis inträde till nattklubbar, skriver The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!