Brünos bakdel i blekningsolycka

Sacha Baron Cohen råkade ut för en riktigt jobbig blekningsolycka.


Det var i rollen som Brüno, hans nya homo-alterego, som Sacha Baron Cohen råkade ut för sin antagligen smärtsammaste upplevelse hittills. När han skulle prova att bleka håren runt analen blev resultatet en allergisk reaktion. Det blev att åka till sjukan.

Han genomgick proceduren när han gjorde sin nya film Brüno, där han spelar en österrikisk, homosexuell modereporter.

– Han hade hört att hårlöshet är en populär trend i gaycommunityn, så han tänkte att han skulle bleka allt sitt hår så det inte skulle synas. Men det blev snabbt en katastrof. Kort efter att han gjort det kände han en brännande känsla som blev värre och värre, säger en källa enligt The Sun.

– Han fick en allvarlig reaktion på hydrogenperoxidet, som är ett starkt blekmedel. Det var så allvarligt omkring ett visst område på hans kropp att han inte kunde sitta, fortsätter källan att berätta.

På filminspelningen skrattade man dock åt det hela. Och nu verkar det hela mest ha blivit en rolig och kanske lite pinsam anekdot på Sachas bekostnad.

– Han har inte några permanenta skador, säger källan till The Sun.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Brüno på G:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".