Onsdag 27 Okt
Stockholm

Gustaf Hammarsten hånglar upp Bruno

Sacha Baron Cohen smakar svenskt i sin nya storfilm.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gustaf Hammarsten, svensk films Carl Schlyter, och känd från Lukas Moodyssons storfilm Tillsammans, gör nu sin Hollywooddebut och kysser Sacha Baron Cohen i den kommande storfilmen Bruno. I stället för en moodyssonsk stämning omgavs paret i boxningsringen av ett regn av öl, tacos och pizza.

– Det finns ingen annan filminspelning som slår sådant här. Det är så verkligt. När man spelar in andra filmer så är det så mycket runt omkring som är på låtsas. Det sitter tejpbitar som styr dig. Och det kan ofta vara i en studio. Och man måste lägga så stor koncentration på att låtsas saker som: ”Nu är vi ensamma på det här utedasset.”

– Men i den här typen av film så finns det inga gränser eller kameralinjer, säger Gustaf Hammarsten till Dagens Nyheter.

– Det är oändligt. Du kan improvisera vad du vill. Du är mitt i verkligheten. Det kan ta vilken vändning som helst.

Hammarsten gör rollen som Brunos hunsade assistent, och är nästa Hollywoodsvensk som kan stå inför ett genombrott i lågkonjunkturens Kalifornien.

– Allt är så absurt, jag vet inte vet vad det här kommer att innebära. Jag kan blir igenkänd i hela världen eller så handlar jag på Konsum igen till hösten, säger Hammarsten till Dagens Nyheter.

Filmen har världspremiär i juli.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela