Fredag 3 Dec
Stockholm

Se Dohertys sjuka heroinhämnd på Kate Moss

Den skandalomsusade rockstjärnan skar ut anti-heroinimplantat som Kate Moss betalat för. Se de chockerande bilderna i bildspelet ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att Pete Doherty är lite knäpp är inget nytt, men att han skulle gå så långt som att skära upp sin egen mage för att hämnas på exet Kate Moss var det inte många som trodde.

När förhållandet mellan Babyshambles frontman och Kate Moss tog slut valde Doherty att hämnas genom att skära ut ett anti-heroinimplantat från magen. Det superdyra implantatet hade betalats av Moss i ett försök att rädda Doherty från det extrema heroinberoende han lider av. Men när Moss inte längre klarade av det destruktiva förhållandet bröt hon upp och rymde ut ur hans liv.

Doherty ville då visa att han inte bryr sig om exet och skar ut implantatet för att återigen öka sitt heroinsug.

"Använde bordskniv"

Händelsen inträffade 2005, men har inte avslöjats förrän nu. Doherty ska enligt vittnen ha tagit en bordskniv och hackat och skurit upp magen. Han ska därefter ha med hjälp av bomullstussar klämt ut den lilla gulfärgade implantatet ur magen.

På bilderna som nyss släpptes kan man se Doherty skratta när han visar implantatet till de chockade åskådarna. Bland dessa fanns även kompisen Alan Wass.

Implantatet som kostar tusentals pund fungerar så att det blockerar drogberoendet. Men tydligen har det inte fungerat på Doherty då han sägs ha opererat in fler än fem implantat i kroppen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela