Beyoncé intar Globen

Det är dags för en superstjärna att göra entré på Ericsson Globe.


I kväll ställer sig en av världens mest eftertraktade kvinnor på Ericsson Globes scen.

Beyoncé Knowles har kommit långt sedan splittringen av den hysteriskt framgångsrika r'n'b-gruppen Destinys Child, utan tvekan är hon den av de tre medlemmarna som det har gått bäst för. Michelle Williams släppte en gospelplatta som ingen har hört, Kelly Rowland har haft mindre hittar som Like this med Eve och When love takes over med super-dj:n David Guetta.

Det är andra gången som Beyoncé kommer till Sverige för en större spelning, senast var 2007 med turnén The Beyoncé experience. Kvällens spelning är en del av I am... Tour och de flesta av scenkläderna är designade av Thierry Mugler. Beyoncé har blivit mer och mer fashion och stilsäker med åren, här hittar du ett bildspel på Beyoncés felträffar och fullträffar genom åren.

Beyoncé är gift med rapmogulen Jay Z. Om man ska döma efter de paparazzibilder som står att finna av de förälskade tu, så verkar de vara ett synnerligen harmoniskt par. Kolla in det fina kärleksbildspelet med massor av härligt sötsliskiga bilder av paret här .

Beyoncé gör just nu succé även på bioduken, då hennes svartsjukethriller Obsessed toppade listan över de mest sedda filmerna i USA under premiärhelgen.

Se trailer:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!