Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linda Rosing gravid?

Nöje | 15/05/2009 18:06

Linda Rosing ryktas vara gravid i fjärde månaden med sin Peter Thelenius.

Det avslöjades så sent som i april i år, att Linda Rosing och Peter Thelenius från Basic Element, är ett par. Då hade de setts flera gånger tätt tillsammans. Det var Rosing själv som till slut bekräftade relationen på sin blogg.

Nu kan Nyheter24 exklusivt avslöja att duon väntar barn tillsammans. Enligt initierade källor till Nyheter24 är Rosing gravid i fjärde månaden.

– Linda är sedan en tid gravid, hon bör vara en bit in i tredje månaden, säger en person som känner både Linda och Peter.

Svenska folket kunde senast se Linda Rosing i Kanal 5:s flopprogram Den rätte för Rosing. I programmet tävlade flera killar om tevestjärnans kärlek. Hon valde slutligen 19-årige Hugo Rosa, men romansen blev inte långvarig.

Anledningen sägs nu vara Peter Thelenius. Linda Rosing hade nämligen fallit för honom redan under vintern.

När Nyheter24 når Peter Thelenius på telefon är han i Finland för en spelning.

Hur är läget?

– Ja, det är bara bra. Jag är i Finland just nu för att göra en spelning, säger Peter Thelenius till Nyheter24.

Stör jag?

– Nej då, det är lugnt

Men grattis...

– ... (skratt) du, jag måste dra nu. Jag har inte tid nu... Eller vad syftar du på?

Ja, att Linda Rosing är gravid.

– Jaha... är hon? Vad kul. Jag vill inte kommentera. Du ehm, nu måste jag ner till receptionen, säger Thelenius till Nyheter24.

Sedan tidigare har Linda Rosing två barn, Melissa och Kevin. Nu väntar hon alltså sitt tredje med musikern Peter Thelenius.

Den rätte för Rosing:

Bionda - Forget me, Forget me Not:

Skrivet av: