Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rosing bekräftar: "Jag väntar barn"

Nöje | 20/05/2009 07:13

Linda Rosing gravid med nye pojkvännen Peter Thelenius.

För första gången bekräftar Linda Rosing, 35, att hon är gravid med artistpojkvännen Peter Thelenius, 35, från Basic Element.

På sin blogg basunerar hon ut om graviditeten:

– Jag och Peter väntar vårt första kärleksbarn som förväntas komma i slutet av 2009. Vi är överlyckliga och väldigt förväntansfulla!, skriver Linda Rosing.

Så sent som den 15 maj ville inte Peter Thelenius kännas vid graviditetsryktena som funnits på bloggar och sajter. En person som känner paret bekräftade att Rosing är gravid i fjärde månaden.

– Jaha... är hon? Vad kul. Jag vill inte kommentera. Du ehm, nu måste jag ner till receptionen, sa Thelenius till Nyheter24.

I april avslöjades det att Rosing och Thelenius var ett par. De hade siktats flera gånger tillsammans och teveprofilen bekräftade uppgifterna på sin blogg. Hon ska ha fallit för honom redan under vintern.

– Både jag och Peter har under ett längre tag önskat oss fler barn, och att vi skulle skaffa oss ett kärleksbarn tillsammans kändes helt självklart, skriver Rosing på bloggen.

Linda Rosing har sedan tidigare två barn, Melissa och Kevin, med två olika pappor.

Skrivet av: