Rosings kille kan ha svininfluensan

"Allt gick så snabbt."


Den gravida Linda Rosing bör akta sig noga. Hennes kille, Peter Thelenius, kan nämligen ha drabbats av den smittsamma svininfluensan.

Paret befann sig under torsdagen i Visby på Gotland. Linda och Peter skulle avnjuta en kärleksfull middag på en restaurang när Peter plötsligt fick jätteont i kroppen.

På Lindas blogg berättar hon om händelseförloppet.

"Efter en kort stund kom febern. Allt gick så snabbt. Så vi gick tillbaks till hotellet och la oss", skriver Linda.

Det var meningen att Peter skulle uppträda med sitt band Basic ElementGutekällaren i Visby. Men spelningen fick abrupt ställas in.

"Peter blev bara värre och värre. Jag har aldrig varit med om att någon har haft så hög feber som han hade inatt. Det ångade kokhett om honom. När jag kom åt hans kropp kändes det som om jag brände mig".

Peter hade under natten fått yrsel och krampat. Det oroliga paret hade ringt sjukvårdsupplysningen. Då fick de det skrämmande svaret att Peter kan ha drabbats av svininfluensan.

"Den börjar precis som en vanlig influensa. Hosta,ont i halsen och feber. Hon bad oss avakta en eller två dagar. Blev det värre då ska han komma in till sjukhuset och lämna blodprov".

Paret trodde att Peter skulle må bättre när de väl kom hem till Stockholm. Men det blev bara värre.

"Peter har yrat och jag har baddat hans panna och nacke med kall handduk. jag hann bara blöta den iskallt för att lägga den på hans panna. Sen tog det inte lång stund förrens den var varm igen. Jag sprang till toa hela natten både för att ge han vatten och att blöta handduken".

Linda skriver att Peter inte kunde kliva ur sängen på grund av alla smärtor i lederna. Den gravida Linda är nu oroad för sin egen hälsa.

"Jag har ännu inte kännt av någon symtom på mig själv. Så jag hoppas för guds skull att det inte är svininfluensan. Då vet jag inte vad jag gör? Men det lär väl visa sig i så fall", skriver hon på bloggen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.