Torsdag 9 Dec
Stockholm

Linda Rosings första ultraljud

Linda Rosing skriver om babylyckan i sin blogg. Nyheter24 har bilderna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Som Nyheter24 kunde avslöja för bara någon vecka sedan är Linda Rosing gravid. Något hon själv bekräftade i sin blogg några dagar senare. Tillsammans med Peter Thelenius från Basic Element väntar de sitt första barn tillsammans. Och nu går Rosing så långt till att publicera bilder på sin mage i sin blogg på Kanal 5.

"I morse efter jag lämnat Kevin i skolan så åkte jag och Peter till Mama Mia där min barnmoska är och gjorde vårat första ultraljud. Herrgud! vad jag blev tårögd. Det är inte förrens nu jag förstår att det finns ett litet liv som växer i min mage. Helt otroligt. Det var ju 10 år sen jag fick barn och man glömmer ju hur allt var. Men idag så vart allt sååå verkligt och stort. Bäbisen rörde på sina händer och armar hela tiden. Sååå söt!", skriver Rosing i sin blogg.

Bilden visar Linda Rosing på hennes första ultraljud och att det handlar om babylycka undgår nog ingen. Succébloggerskan vet fortfarande inte vilket kön bebisen har men skriver i sin blogg att hon till nästa gång ska ta reda på det. Om hon nu avslöjar det på sin blogg återstår att se.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela