Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han är Linda Rosings nya kille

Nöje | 30/04/2009 13:42

Nu avslöjar hon vem kärleken är.

Linda Rosing har länge skrivit i sin blogg om hur kär hon är och vilken underbar kille hon är tillsammans med. Hon har dock varit väldigt förtegen om vem han är.

Men nu avslöjar hon alltså vem han är. På sin blogg skriver hon:

"Efter alla spekulationer och romansrykten kring mitt privatliv som jag hoppades på att få ha för mig själv, har jag nu efter noga övervägande bestämt mig för att berätta hur det ligger till!"

Killen som länge varit Lindas hemliga pojkvän heter Peter Thelenius. Han har medverkat i Melodifestivalen och är sångare i Basic Element.

Hon skriver att de varit vänner i sex år men på senare tid har vänskapen utvecklats till kärlek.

"Jag kan med handen på hjärtat avslöja att jag aldrig varit så här kär. Det här är på rikigt och det känns enda in i själen. Peter har allt jag har sökt hos en man, han är lång, snäll, har mycket humor, bra självförtroende och världens vackraste ögon."

Nog kan vi bedyra att Linda är kär allt, eftersom nästan alla inlägg på bloggen handlar om hennes kärlek till Peter. Hon avslutar det blogginlägget med:

"Jag älskar dig Peter Thelenius."

Peter är medlem i Basic Element:

Skrivet av: