Britney och Justin är tillsammans

Britneys mamma Lynne går ut med uppgiften om en återförening - på skiva.


Det tidigare kändisparet Justin Timberlake och Britney Spears delar inte säng längre men de delar studio. Britneys mamma Lynne bekräftar att de båda har gått in i inspelningsstudion tillsammans för att göra musik. Det är första gången de träffar varandra sedan uppbrottet. Vem som kommer att ge ut låten är än så länge oklart.

Lynne Spears menar att faktumet att de gjorde slut 2002 var fruktansvärt för alla inblandade, och att de borde ha skött det snyggare istället för att skada varandra:

- Britney var sårad när förhållandet med Justin tog slut, men nu, med år av vatten under bron, så återförenas de. I alla fall för en låt, avslöjar hon.

Låten kommer att hamna på någon av de tvås nya album, skriver News of the World .

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.