Britney och Justin är tillsammans

Britneys mamma Lynne går ut med uppgiften om en återförening - på skiva.


Det tidigare kändisparet Justin Timberlake och Britney Spears delar inte säng längre men de delar studio. Britneys mamma Lynne bekräftar att de båda har gått in i inspelningsstudion tillsammans för att göra musik. Det är första gången de träffar varandra sedan uppbrottet. Vem som kommer att ge ut låten är än så länge oklart.

Lynne Spears menar att faktumet att de gjorde slut 2002 var fruktansvärt för alla inblandade, och att de borde ha skött det snyggare istället för att skada varandra:

- Britney var sårad när förhållandet med Justin tog slut, men nu, med år av vatten under bron, så återförenas de. I alla fall för en låt, avslöjar hon.

Låten kommer att hamna på någon av de tvås nya album, skriver News of the World .

Skrivet av:

Senaste nytt

Högt tryck på Eurovision-biljetterna – personer köande i timmar • Fler biljetter ska släppas

idag 18:26

Dolly Partons "Rockstar" toppar listorna

idag 17:54
Dolly Partons nysläppta album med rockcovers toppar Billboardlistorna. "Rockstar" är countryikonens 49:e studioalbum och ligger etta på Billboards topplistor för både country, rock och alternativa album.

Beyoncé oigenkännlig på nya bilderna: "Vad har hänt med henne?"

idag 15:45
De nya bilderna på Beyoncé skapade stor förvirring hos fansen. Detta då hon ser helt annorlunda ut än vad hon tidigare gjort.

Robinson-Tove rasar på produktionen efter bilden TV4 la ut

idag 14:34
Årets Robinson har sannerligen engagerat tittarna mer än någonsin. Under de senaste veckorna har sociala medier kokat och nu har det blivit en fejd mellan deltagarna.

River ner "sagan" om Priscilla Presley

idag 12:22
Innan Sofia Coppola hade läst Priscilla Presleys självbiografi upplevde hon hennes liv som en saga. Det hon skrev i sin bok rev ned den bilden, säger Coppola som direkt kände att hon ville filmatisera boken.

15 år efter uppbrottet från Joachim Lennholm så berättar Pernilla Wahlgren vad som hände: "Bröt ihop helt"

idag 12:02
15 år har gått sedan Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm valde att separera. Uppbrottet tog hårt på Pernilla, och nu berättar hon vad det var som hände egentligen.