Abba-Benny hjälper Sissela Kyle

Efter succén med "Mamma Mia!" är det dags för mer musikal. I svensk tappning.


En ny svensk Abba-musikal är det inte riktigt tal om. Utan det är Sissela Kyles musikal "Dina dagar är räknade" som får Abba-hjälp. Eller åtminstone delvis. För föreställningens musik är nämligen tonsatt av Benny Andersson från just Abba. En riktigt drömstart för Sissela.

– Vi var på "Mamma Mia!"-premiären och jag och Calle stod i baren när han kom fram och sa "Vad kul att ni ska vara på Rival", säger Sissela enligt alltomstockholm.se.

– Benny sa "Säg till om ni vill ha en låt - och bara gick". Vi bara stod och hoppade "Kom tillbaka! Kom tillbaka!". Det är ju allas dröm.

Onekligen. Vi håller tummarna för en ny succé la Mamma Mia. Den 2 oktober är det i alla fall premiär för Sissela Kyles parodi-revy-monolog.

Skrivet av:

Senaste nytt

Gunilla Perssons enorma skuldberg – så stora är hennes skulder hos Kronofogden

"American hustle"-duo i ny spionfilm

1 timme sedan
"American hustle"- skådespelarna Bradley Cooper och Christian Bale återförenas nu i en ny film "Best of enemies", rapporterar Dark horizons.

Skådespelaren Ryan O’Neal död – blev 82 år

igår 23:22
Den Oscarsnominerade skådespelaren Ryan O’Neal har avlidit, 82 år gammal. Mest känd är han för en rad filmer från 1970-talet som "Love story", "Paper moon", "Go’dag yxskaft" och "Barry Lyndon".

Programledaren Victoria Dyring om att åldras: "Klok och cool"

igår 22:52
Hur mycket vet du egentligen om vetenskapsjournalisten och programledaren Victoria Dyring? Nyheter24 har samlat allt du kan tänkas vilja veta: uppväxten, vetenskapen och barnen.

Masha Gessen efterlyst av rysk polis

igår 21:48
Rysk polis har satt den kända exilförfattaren och Putinkritikern Masha Gessen på sin lista över efterlysta.

Grate satsar på kvalitet – får Naglerpriset

igår 20:16
Hon har bidragit till två Nobelpris och kämpat för den översatta kvalitetslitteraturen. Nu får Elisabeth Grate Naglerpriset för sin förläggargärning.