Torsdag 22 Februari 2024

Miley Cyrus ångrar sitt strippande

Tonårsidolen ångrar sitt utvik i tidningen Vanity Fair.


Ung. Framgångsrik. Älskad. I juni slog därför bilderna i tidningen Vanity Fair ner som en bomb. 15-åringen hade vikt ut sig halvnaken. Det blev folkstorm. Fans - både föräldrar, barn och ungdomar protesterade mot de utmanande bilderna. Nu erkänner Miley Cyrus att beslutet att ta bilderna var ett misstag.

– Det var ärligt talat ett dumt beslut, säger hon enligt Now Magazine.

– Du vet, det finns en första gång för allt. Det var min första gång då jag arbetade med en stor fotograf. Jag lärde mig en hel del från det.

Luttrad av det hela. En erfarenhet rikare. Nu kan Miley Cyrus, också känd som Hannah Montana, luta sig tillbaka och njuta av framgångarna. Och av sin modellpojkvän Justin Gaston, 20.

Hannah Montana rockar loss:

Skrivet av:

Senaste nytt

Morran och Tobias tillbaka

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

1 timme sedan
Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

1 timme sedan
Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?

Navalnyjs försvarstal ges på Dramaten

1 timme sedan
Dramaten ger en gestaltad läsning av Navaljnys försvarstal, i pjäsen "Navalnyj: Rättegången". Det är en aldrig tidigare spelad pjäs baserad på inspelningar under domstolsförhandlingarna, som nu framförs av bland andra Nina Fex, Gunnel Fred, Hannes Meidal och Christoffer Svensson.

Då får serien om Pirate Bay premiär

2 timmar sedan
Tv-serien om The Pirate Bay får premiär på SVT i höst, enligt ett pressmeddelande.