Kändisen ingen bryr sig om

Heidi Montag gör allt för att synas. Inte för att någon bryr sig.


Hon syns överallt. Inte för att någon vill se henne. Eller för att paparazzina ens orkar bry sig. Nä, antagligen har det att göra med att Heidi Montag vill se sig själv. Ett typiskt symptom för B-kändisar. MTV-stjärnan har gjort det till sin specialitet att själv ringa skvallerfotograferna så de kan följa henne runt när hon... ja, inte gör nånting. På promenad. I parken. Mors dag. Ingen dag är för speciell för att säljas ut. Senast i raden var det sin egen födelsedag hon gjorde om till en fotosession enligt perezhilton.com. Det här medan bloggare runt om i världen gjort det till sin specialitet att hata Heidi Montag. Uppenbarligen kan det bli för mycket även för skvallerpressen. Vi på Nyheter24 har gått på betet. Se bildspelet.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Fransk rappare dömd för mord

1 timme sedan

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

igår 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

igår 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

igår 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

igår 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.