Torsdag 5 Aug
Stockholm

Ramsay: "Hon är en lesbisk gris"

Superkocken Gordon Ramsay tvingas be om ursäkt efter sitt senaste upptåg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att han är en eldig kock är det ingen som tvivlar på. Men att han också är eldig i munnen visade Gordon Ramsay prov på i veckan när han visade upp sin homofoba sida. Och i skottlinjen stod en kvinnlig journalist - Tracy Grimshaw.

Under Good Food and Wine Show gick Ramsay till attack och kallade Grimshaw bland annat för "lesbisk gris". När publiken reagerade negativt på hans uttalande svarade Gordon Ramsay med orden:

– Vad? Jag säger inte att hon är en flata, enligt Perez Hilton.

Något som fick både åskådare och senare även kvinnoorganisationer att reagera. Flera framträdande tevepersonligheter har uttryckt sitt missnöje med Gordon Ramsay och flera kvinnoorganisationer vill att han kastas ut ur landet.

Men i ett försök att rädda sitt anseende gör även den elakaste av kockar nu en pudel. I ett pressmeddelande ber Gordon Ramsay så mycket om ursäkt både till Tracy Grimshaw och alla andra som kan ha tagit illa vid sig.

"Hans intention var att dra ett skämt... men i backspegeln förstår han att hans kommentar var opassande och förolämpande mot Tracy Grimshaw. Och han har oreserverat bett om ursäkt både till henne och alla andra som kan ha tagit illa vid sig", säger Gordon Ramsays pressagent enligt Perez Hilton.

Vad säger då journalisten Tracy Grimshaw om ursäkten? Ja, hon tycker fortfarande att Gordon Ramsay är en "arrogant narcissist".

Köksmardrömmar:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela