Måndag 2 Aug
Stockholm

Robert till Kristen: välj mig

Ger henne ett ultimatum.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Romansryktena kring stjärnorna i filmen Twilight, Robert Pattinson och Kristen Stewart, eskalerar. Nu uppger källor till OK! Magazine att Robert tvingar Kristen att välja mellan honom eller sin pojkvän.

För Robert är romansrykten ingen nyhet. Ny vecka är lika med en ny tjej som han uppges dejta. Men spekulationerna kring honom och Kristen har alltid kommit tillbaka.

Är de här för att stanna denna gång?

Twilightstjärnorna gör inte så mycket för att ta död på ryktena då de under 2009 MTV Movie Awards nästan kysste varandra.

Kristen är sedan fem år tillbaka tillsammans med Michael Angarano, men det hindrar inte elden från att ta fart från de glödheta kärleksryktena kring Kristen och Robert. Nu uppger källor att Robert har fått nog. Han är trött på att vänta på Kristen och ställer ett ultimatum.

Han tvingar Kristen att välja mellan sin pojkvän och honom.

– Han har sagt till henne att hon måste välja. Robert är fruktansvärt frustrerad. Om Kristen inte är intresserad av ett seriöst förhållande, så måste hon säga det så att han kan gå vidare, säger en källa till OK! Magazine.

Kristen har sommaren på sig för att bestämma vem som är hennes stora kärlek. Robert behöver ingen väntetid, han vet. Men han börjar bli otålig.

–Robert är inte villig att vänta längre, säger källan till OK! Magazine.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela