Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Madonna adopterar med nya kärleken

- 19/10/2008, 21:12 -

Madonna går snabbt vidare.

Madonna tänker inte ligga hemma på sofflocket och gråtande smaska i sig Ben & Jerrys-glass. Hon kommer inte att skriva några hjärtskärande ballader om uppbrottet från Guy Ritchie. Nej, popdrottningen Madonna, 50, går snabbt vidare i livet. I december planerar stjärnan nämligen att officiellt gå ut med sin relation till nya kärleken A-rod.

Baseballspelaren A-rod, eller Alex Rodriguez som han heter, har snabbt blivit mannen i Madonnas liv. A-rod har konverterat till Kabbalah och godkänts av Kabbalah-ledare. Riktigt toppen tycker Madonna. Därför är hon nu sugen på att adoptera ett barn tillsammans med multimiljardären A-rod.

– Han är vansinnigt förälskad i henne. Han tycker att hon är hans själsfrände och hon tycker likadant, sade en källa till Sunday Mirror.

A-rod letar just nu efter en ny lägenhet närmre Madonnas hem på Manhattan. På så vis hamnar han ännu närmre sin nya kärlek och hennes tre barn – Lourdes, 12, Rocco, 8 och adopterade sonen David, 3.

Skrivet av: