Galen Lindsay stalkar Sam

Skrek och grät utanför Sams dörr.


Lindsay Lohan har fortfarande inte gett upp sin jakt på exet Samantha Ronson. Nu har Lindsays besatthet av Sam övergått i en galen stalkning.

På bilderna ovan ser man hur Lindsay hoppar in i en bil för att åka hem till Sam i ett försök att få träffa henne. Till en början utan resultat eftersom Sam just då inte var hemma. Men när hon väl anlände till sitt hem blev det liv i luckan.

Det hela började med att Lindsay tillsammans med sin assistent åkte till Sams hem för att leta efter henne.

När de väl kom fram till Sams hus skickade Lindsay sin assistent för att knacka på hos henne. Ingen öppnade. Men i stället för att åka hem igen körde Lindsay upp och ned för Sams gata i två timmar, gömde sig på tvärgator och höll bilens strålkastare släckta så att Sam inte skulle upptäcka henne.

När Sam väl kom hem bad hon de tre paparazzis som väntade vid huset att inte berätta för Lindsay att hon var hemma. Två minuter senare dök Lindsay upp vid ytterdörren. Hon stod kvar och knackade i 15 minuter.

När Sam inte öppnade började Lindsay skrika och gråta. Grannarna blev upprörda och Sam öppnade tillslut dörren för att släppa in Lindsay. Fem minuter senare dök polisen upp och eskorterade henne därifrån.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!