Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Madonna: Guy vill bara ha pengar

- 20/10/2008, 14:53 -

Guy hoppas mjölka ur så mycket som möjligt ur exfrugan Madonna.

Till en början sa han att han inte ville ha ett öre av Madonnas förmögenhet. Exmaken Guy Ritchie. Nu har han ändrat sig. Och med tanke på att det saknas ett äktenskapsförord kanske han får igenom sina krav. Enligt The Sun ska Madonna ha anförtrott sig till en vän:

– Jag är helt förstörd över att Guy har visat sig vara en sån lycksökare. Han vill bara ha mina pengar. Han fortsätter att höja sina krav - han vill bara ha mer och mer och mer från mig. Det är helt otroligt. Jag har jobbat röven av mig för att komma dit jag är i dag och nu vill den här gold-diggern ta det ifrån mig.

Något som gör Madonna rasade. Guy Ritchie har fått smeknamnet "Material Guy" efter Madonnas 80-talshit "Material Girl". Succéregissören Ritchie är inte bara girig utan också snål. Trots att han har en egen förmögenhet på 25 miljoner pund så har han inte delat med sig alls. Istället är det han som kan komma undan med hela 60 miljoner pund av Madonnas förmögenhet enligt The Sun.

Skrivet av: