Lundin vill inte ha Berghagen som gäst

"Vi har inga gäster gemensamt".


Den forne allsångsledaren Lasse Berghagen har verkligen hamnat i hetluften i samband med premiären av Allsång på Skansen i SVT och Lotta på Liseberg i TV4. Frågan som har diskuterats fram och tillbaka är om han kommer att medverka i allsången i SVT eller inte när programmet i år firar 30-årsjubileum.

Till Allsång på Skansen var han först inte välkommen. Berghagen blev inbjuden av Lotta till TV4:s allsång och valde då att tacka ja. SVT backade sedan om beslutet att inte bjuda in Berghagen och meddelade att det kanske blir så att han dyker upp i alla fall.

Men nu sätter Lundin ner foten och säger bestämt ifrån. Han vill inte ha Berghagen som gäst i år. Anledningen är att han inte vill ha några gäster gemensamt med konkurrenten Lotta.

– Han är inte inbokad hittills. Han är väl gäst hos Lotta på Liseberg? Vi har inga gäster gemensamt. Vi vill vara själva om dem. Sjunger artister på Victoriadagen är de inte med här, och så. Vi försöker sprida dem, säger Lundin till Expressen.

Den första allsångsledaren Bosse Larsson är inbjuden, men alltså inte den folkkäre Berghagen. Trots Lundins bestämda åsikt finns det fortfarande en öppning för Berghagen att medverka i Allsång på Skansen.

– Det finns en del planer på överraskningar och luckor kvar. Men det är ännu så länge på ritbordet. Om de innefattar Lasse eller inte får vara osagt. Men det krävs två för att dansa tango, han ska vilja vara med också, säger projektledaren Gunilla Nilars till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!