Stockholm

Madonna kan förlora sin son David

David Bandas biologiska far vill ha tillbaka sin son.


Läs mer

Skilsmässan mellan Madonna och Guy Ritchie kan kosta popstjärnan mer än vad hon räknat med. Förutom att en ansenlig del av hennes förmögenhet kan gå till exmaken Ritchie så riskerar Madonna nu att forlora sin son David Banda. Nu vill pojkens biologiska far - Yohane Banda - nämligen ha tillbaka honom.

– Jag är fortfarande en fattig jordbrukare med ingenting att erbjuda men kanske skulle han ha det bättre hos oss, säger han enligt US Weekly.

Madonna adopterade pojken i Malawi 2006. En adoption som bemöttes av kraftig kritik, protester och enorm mediabevakning. När det nu är dags för ännu en mediakarusell har Davids pappa tänkt om.

– Den här kvinnan, Madonna, sa själv till mig att David var vacker och gjorde henne lycklig och hon lovade att ta hand om honom. Nu ser jag honom i stora vilda grupper med folk som knuffas och trängs. Med många kameror runtomkring och ingen mamma eller pappa att hålla i hand. Jag mår dåligt för honom, säger Yohane Banda enligt US Weekly.

Då Madonna och Guy aldrig slutförde adoptionen finns det nu risk att pappa Banda sätter käppar i hjulen för popstjärnans fortsatta mammaroll.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.