Stockholm

Salma Hayek förnekar otrohet

Nu slår skönheten tillbaka med latinsk passion mot lögnerna.


Läs mer

Det finns inget värre än en sur latinokvinna. Från komikern Lisa Lampanellis läppar "det finns ingen etnisk grupp som skrämmer mig lika mycket som latinokvinnor, de behöver varken vapen, knivar eller någonting, du håller bara upp dem så skjuter de bebisar på dig".

Men den skrattretande rasismen åsido. En latinolady som nu vässar klorna är Salma Hayek. För efter att ha blivit anklagad för otrohet är det dags för salsa, si seor. Det är den välkände filmproducenten Jon Peters som i sin biografi påstår att han haft en affär med Salma Hayek. Något som hon nu förnekar, no seor.

"Jag har aldrig träffar eller haft en romantisk relation med herr Peters. Mitt namn har kontinuerligt kopplats till hans romantiska eskapader och jag vill sätta stopp för dessa lögner", säger Salma Hayek i ett pressmeddelande.

Hon är dock inte den enda som sägs ha haft ihop det med Jon Peters. Han påstår sig även ha erövrat Kim Basinger, Barbra Streisand, Pamela Anderson, Nicolette Sheridan, Sharon Stone och Catherine Zeta-Jones, enligt Perez Hilton.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.