Streisand utnyttjades sexuellt

Nu avslöjas stjärnans innersta hemligheter av expojkvännen Jon Peters.


Då och då kommer de där böckerna som skakar om kändisvärlden. När nu sångerskan Barbra Streisands exkille Jon Peters, ger ut en ny bok förväntar man sig just en sådan reaktion. För det är minst sagt intima detaljer som filmmogulen Peters skriver om i sin bok "Studio Head".

Bland annat avslöjar han att Barbra Streisand utnyttjades sexuellt i sina yngre år. Det var under en provspelning som både hon och skådespelerskan Lesley Ann Warren antastades sexuellt av filmproducenten Ray Stark.

"Ingen av dem kom någonsin över det. Jag ville döda honom", skriver Jon Peters enligt NY Post.

Men sidorna tar inte slut där. Stjärnans expojkvän går så långt till att avslöja att Streisand hade sexuella relationer med både Robert Redford, Ryan O'Neal och Kris Kristofferson.

För att inte vara sämre hävdar Jon Peters i sin bok att han var känd som en förförandets legend i Hollywood och kvinnor som Pamela Anderson, Sharon Stone, Salma Hayek och Kim Basinger ska ha fallit för hans manliga charm.

Frågan är om man inte ska ta det här med en nypa salt? Ingen av ovan nämnda kändisar har bekräftat eller ens kommenterat den nya boken.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!