Lily Allen till attack mot Madonnas ex

Lily står på Madonnas sida i den nya mediala skilsmässoskandalen som råder mellan Madonna och exet Guy Ritchie.

Den brittiska popsångerskan kritiserar det faktum att ingen uppmärksammar att exet Richie går från förhållandet med osannolika två miljarder kronor. Anledningen?

Paret skrev aldrig äktenskapsförord. Lily jämför Madonnas skilmässa med Paul McCartneys dito där exet Heather Mills kammade hem en osannolik förmögenhet och blev utmålad som lycksökerska.

"Varför går inte pressen till attack mot Guy Ritchie för att han går från Madonnas två miljarder kronor? Vi såg nyss en liknande historia med Heather Mills. Jag känner inte till parternas förhandlingar, men det gör inte pressen heller. Det är konstigt hur det som kan vara självklart för en person i en historia inte är det för en annan."

Och kanske har Lily rätt?

Skrivet av:

Senaste nytt

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

1 timme sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

1 timme sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

1 timme sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.

Kim Kardashian stjärna i ny thriller

2 timmar sedan
Kim Kardashian fortsätter att satsa på skådespeleri. Realitystjärnan ska både producera och spela huvudrollen i en kommande thriller för Amazon, skriver The Wrap.

Han har flest Grammisnomineringar i år

2 timmar sedan
Thomas Stenström är nominerad i fem kategorier på årets Grammisgala och kan vinna priset för bland annat årets album.