Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dede Lopez attackerar Papa Dee

- 22/10/2008, 10:49 -

Papa Dee beklagade sig i pressen. Nu attackeras han av Dede Lopez.

Hustrumisshandlaren Papa Dee gick nyligen ut i kvällspressen och beklagade sig över hur han behandlats. Dömd i förväg. Utan jobb. Utskämd och hatad. Kanske försökte han få lite förståelse eller bara ursäkta sig. Men någon sådan får han inte hos sin forna kollega Dede Lopez. I stället attackerar hon honom i ett fränt inlägg i sin blogg.

"Är det verkligen så konstigt att alla hans jobb är avbokade med tanke på det inträffade? Är det uppdragsgivarna som är dömda? Har Papa Dee ens tänkt på att bolag, och i detta fall jag blivit drabbad av hans tid bakom lås. Det bästa Papa Dee kunde ha gjort är att lyfta luren och ringa de han haft inbokade jobb med, exempelvis mig."

Bakgrunden är att Papa Dee skulle följa med svenska handelskammaren och Dede Lopez på en resa till Kina. Något som alltså inte blev av i och med åtalet för misshandel. Dede Lopez avslutar sitt inlägg med att uppmana Papa Dee att gå vidare.

"Daniel, var den man du vill vara och vill att alla ska tro att du är. Sluta smutskasta de människor som faktiskt drabbats av din tid i häktet. Gå vidare och förstå i stället varför folk har avbokat dina jobb. Det fanns en jävligt bra anledning."

Skrivet av: