Jordan: "Folk har fördomar mot mig"

Skandalstjärnan i stor intervju om Peter André och sin nya bok.


–Jag är orolig att ingen ska komma på min boksignering. Efter all dramatik i media har folk fördomar om mig.

Jordan, eller Katie Price som hon egentligen heter, gjorde i dag sin första intervju sedan att hon brutit upp med sångaren Peter André.

Och det var en något nedstämd Jordan som satte sig i morgonsoffan på GMTV med programledarna Penny Smith och Ben Sheppard.

– Media kan inte kontrollera vad som skrivs och tyvärr tror vissa människor verkligen på vad de läser. Det finns två sidor av alla historier, och alltså, jag är inte elak. I slutändan var jag den som blev dumpad, berättade Jordan angående rädslan att hennes fans skulle överge henne efter att hon och Peter gjort slut.

Jordan har precis släppt sin nya bok Sapphire, där huvudpersonen är singelkvinnan Sapphire Rose som har tappat tron på kärleken. Men Jordan verkar inte kunna identifiera sig med sin bokfigur, även om hon inte letar efter någon pojkvän för tillfället.

– Jag letar inte. Herregud, kan jag få skilja mig först? Faktiskt har jag alltid sagt att min nästa kille inte ska vara någon som är i rampljuset, jag vill ha någon normal, jag vill inte ha en 24/7-relation.

Jordan understryker också att det är viktigt att hennes framtida kille ska vara trogen, men svarar tveksamt när hon får frågan om Peter var otrogen.

– Jag vet inte, var han? Jag sa aldrig någonting. Men så vitt jag vet? eller du vet när man gör slut med någon så får man höra massa saker, och vem vet vad som är sant och vad som inte är det? Men så vitt jag vet så var han trogen.

Se hela intervjun här!

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!