Pappa Lohans attack på Obama

Triangeldramat blir nu en fyrkant. Nu försvarar pappa Michael sin dotter Lindsay.


Michael Lohan är inte den som stått upp för sin dotter på senaste. Snarare har Lindsay Lohan fått se sig uthängd, utskälld och utskämd på grund av pappsen. Men Michael Lohan är inte heller den som tackar nej till lite extra publicitet. I den senaste Lohan-skandalen går han nämligen ut och försvarar sin dotter. Dåligt samvete? Möjligen. Efter Barack Obamas diss av Lindsay har både republikanen McCain och pappa Lohan kommit till hennes försvar.

– Alla har rätt till en åsikt och så också Obama och hans valkampanj. Men det är ju som bekant bara åsikter. Tråkigt nog för dem var det ett stort misstag att göra en sån kommentar om min dotter, säger Michael Lohan enligt tmz.com.

– Kolla på Angelina Jolie och de underbara saker som hon har gjort i sitt liv och kolla nu på när Lindsay gör samma sak.

Vari likheten mellan Angelina Jolie och Lindsay Lohan skulle ligga har vi ingen aning. I alla fall inte i papporna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

1 timme sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.