Obama dissar Lindsay

Skandalprinsessan ville ge en hjälpande hand. Men dissades.


Alla amerikanska kändisar är som bekant demokrater. Barack Obama är lika poppis som gratis medieutrymme. Vilket i och för sig är samma sak. De anordnar stödgalor. Håller tal. Donerar pengar. Allt för sin kära Obama. Men när skandalprinsessan Lindsay Lohan ville ge en hjälpande hand blev stopp.

– Lindsay Lohan är inte exakt den högprofilerade stjärna som skulle vara positiv för oss, säger en högt uppsatt demokratisk källa till Chicago Sun Times.

Lohan ville enligt uppgift bli djupt involverad i presidentkampanjen för demokraterna. Den häcklade stjärnan hade föreslagit att hålla i ett antal events som skulle rikta sig till en yngre publik. Men demokraterna tackade alltså tyst men bestämt nej.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.