GaGa skriver nya texter under Sverigebesök

"Resultaten var riktigt fängslande och jag kan inte vänta till alla får höra de nya låtarna som kommer ut innan slutet på året".


Lady GaGa sätter inte bara publikrekord under sin vistelse i Sverige. Hon skriver även nya texter.

Förmodligen till den nya skivan - för det är nämligen en på väg.

Martin Kierszenbaum, som skrivit och producerat flera av Lady GaGas låtar, reste till Ibiza med den svenske musikproducenten RedOne som skrev och producerade Lady GaGas megahit Just Dance.

När de kom till Ibiza mötte de upp Lady GaGa för att skriva och spela in nya låtar. På hennes fansajt skriver Kierszenbaum ett meddelande till fansen.

"Resultaten var riktigt fängslande och jag kan inte vänta till alla får höra de nya låtarna som kommer ut innan året är slut".

Efter Ibizavistelsen begav sig Kierszenbaum till Sverige där han hälsade på RedOne i studion.

Under Lady GaGas Sverigevistelse meddelade hon på sin Twitter att hon skrivit nya texter.

"Vaknade just upp, har huvudvärk och stinker Jameson (whiskey). Ahh men texterna ligger vid sidan av sängen. Det var värt det."

Skrivet av:

Senaste nytt

Svenskiranske regissören gör drama om Trump

Köpet av Peter Jacksons teknik en flopp

Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Köpet av Peter Jacksons bolag en flopp

1 timme sedan
Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Dynamostipendiet till nattfestival

1 timme sedan
Konstnärsnämndens Dynamostipendium går till Märta, Karin och Linnéa Nylund – som driver ”European festival of the night”.

Tittarnas ilska mot Hela Sverige bakar i TV4: "Dags att sluta titta"

1 timme sedan
Det senaste avsnittet av TV4:s "Hela Sverige bakar" bjöd på storslagen dramatik, men alla tittare är inte helt nöjda med juryns beslut. "Det här avsnittets domslut förstörde hela tävlingen", skriver en person i sociala medier.

Kadefors tillbaka – första romanen på tio år

1 timme sedan
I april nästa år kommer Sara Kadefors med boken "Silver". Det är författarens första vuxenroman på tio år. Handlingen kretsar kring manusförfattaren Ellen som försöker finna meningen med livet efter en skilsmässa och när barnen har flyttat hemifrån.