Torsdag 26 Maj
Stockholm

Artist kallar Katy Perry för slampa

"Hon har stulit min låttitel."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den amerikanska singer/songwritern, Jill Sobule, har inte någon vänlig inställning till Katy Perry.

Anledningen till att hon hettar till är att hon anklagar Katy för att ha stulit låttiteln I kissed a girl.

Jill släppte en låt med exakt samma titel 1995, men med en annorlunda melodi och text.

Och trots att hon tidigare sagt att hon inte brydde sig om att Katy använde hennes låttitel, säger nu Jill att Katy har stulit den.

–Som musiker har jag alltid aktat mig från att kritisera en annan artist. Jag har alltid tänkt: "Vad roligt för henne", säger Jill till The Sun.

Men hon säger att det ändå retade henne en aning när hon hörde att Katy sagt att hon kommit på titeln i en dröm.

–Sanningen är den, hon skrev den med några professionella låtskrivare. Katy har nämligen skrivit kontrakt med samma kille som jag skrev kontrakt med 1995.

Jill fortsätter att berätta att hon inte har velat säga något om det i intervjuer eftersom hon inte vill låta bitter eller pretentiös.

– Okej kanske, om jag tänker riktigt mycket på det, så hade jag några riktigt avundsjuka stunder då jag var riktigt förbannad.

Sedan kan inte Jill hålla sig längre.

– Så nu kommer det, för första gången i en intervju: "Fuck you Katy Perry, du är så jävla dum, en titeltjuv och jag är inte så säker på att du har talang, din fucking lilla slampa, hälsar Jill till Katy genom The Sun.

Där satt den! Jill trodde att hon skulle tjäna pengar på Katys framgångar med låten. Till och med Jills mamma trodde det. Men den gubben gick inte.

Jills låt "I kissed a girl":

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela