Silikonbråk i Miss Universum

Fröken Norge går till attack mot silikonen och plastikkirurgin i Miss Universum.


Årets final avgörs på söndag. Vem som ska krönas till världens vackraste kvinna och ta emot den åtråvärda kronan av nuvarande Miss Universum Dayana Mendoza, 23. Men redan nu har det utbrutit bråk mellan deltagarna och det hela gäller silikon och plastikkirurgi.

För Fröken Norge, Eli Landa, 25, går nu ut i sin blogg och attackerar de modeller som genomgått olika ingrepp för att vinna tävlingen.

"Det blir tufft att slåss mot de som förstorat brösten, skaffat ny näsa eller fyllt ut läpparna. Lås oss hoppas att naturlig skönhet vinner", skriver hon i sin blogg.

Visserligen står det inget i tävlingsreglerna om att plastikoperationer och silikoninplantat inte skulle vara tillåtet men i just Sverige, Norge, Frankrike och Israel har man satt stopp för detta. Trots det är årets upplaga av Miss Universum fylld med opererade tjejer.

"Många av kvinnorna i årets tävling har fixat sina kroppar. Vanligast är att de förstorat brösten, skriver Landa på sin blogg. Andra förstärker sitt utseende med lösögonfransar och löshår. Jag har till och med sett någon som klistrat fast öronen så att de inte står ut. En del gör allt för skönheten", fortsätter Eli Landa skriva i sin blogg.

För Sveriges del ligger 21-åriga Renate Cerljen på 22:a plats efter bland annat USA och Venezuela.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!