Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnor avstängda efter sexskandal

Nöje | 29/10/2008 19:29

Brittiska radiostjärnor stängs av efter stötande telefonskämt.

Russell Brand och Jonathan Ross uppges ha förlorat jobben, i alla fall tillfälligt, efter att ha orsakat folkstorm med sina telefonskämt.

Det hela började med att Brand och Ross ringde upp komikern Andrew Sachs, mera känd som Manuel i 70-tals serien ”Pang i bygget.” När Sachs inte svarade spelade paret in ett antal stötande meddelanden på Sachs telefonsvarare där de bland annat berättade att Brand haft sex med Sachs barnbarn.

Sachs blev inte det minsta road av upptåget och den brittiska opinionen har reagerat med avsky – inte mindre än 15 000 klagomål har kommit in till BBC angående samtalen.

Brand och Ross, som till en början mest försökte skratta bort det hela, har under de senaste dagarna upprepade gånger fått förklara sig och be om ursäkt. Men det verkar inte vara tillräckligt för BBC som nu beslutat sig för att stänga av de bägge stjärnorna på obestämd tid.

Skrivet av: