Beckhams ratar fotboll för serier

Det är inte Gerrard utan Spindelmannen som gäller nu.


Man skulle kunna tro att Beckhams barn sprang runt i fotbollströjor hemma på gården. Men det är inte stjärnor som Zlatan eller Gerrard som går hem hos sönerna Romeo och Cruz. Deras hjältar heter Stålmannen och Spindelmannen och de bär stolt deras logos på sina kepsar.

När Cruz fyllde år i våras klädde sig hela syskonskaran ut till seriefigurer. Födelsedagsbarnet var Wolverine med klorna i högsta hugg. Och hans bror Romeo föreställde Iron Man med robotrustning. Den äldsta brorsan Brooklyn var den mörka Spindelmannen men bytte senare om till La Galaxys tröja.

I Storbritannien är det populärt att spela på hur många av Davids söner som kommer spela i engelska landslaget. Som det ser ut nu är det troligare att de åker till Comic Con.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

1 timme sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

1 timme sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

1 timme sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...