Stockholm

"Kleerup kan sticka upp sina droger i röven"

Axwell är trött på Kleerups "knarkrace."


Läs mer

Axel ”Axwell” Hedfors är en av Sveriges mest kända dj:s. Tillsammans med musikkollektivet Swedish House Maffia har han satt Sverige på dansgolvkartan.

Förra året gästade Axwell, tillsammans med bland andra Andreas Kleerup, Cyndi Laupers album Bring ya to the brink.

Men nu verkar det som om det har skurit sig rejält mellan kollegorna. Axwell uttalar sig om Kleerup i en stor intervju - uttalanden som får hårda ord att verka mjuka i jämförelse.

– Både jag personligen och hela Swedish House Maffia vet exakt vad droger innebär, vi har testat allt och sticker inte under stolen med det, men det är inget vi gör en grej av. Det är därför jag irriterar mig som fan på en snubbe som Kleerup som kör sitt jävla knarkrace, säger Axwell i en intervju i magasinet King.

Kleerup som numera bor i Göteborg med sin gravida flickvän säger sig ha slutat med allt vad knark heter. Något som Axwell uppenbarligen inte tror på.

– Killen har aldrig ens varit på Ibiza, han vet inte ett piss. Han kan fan knulla sin morsa med sitt jävla “hej, jag har testat alla droger som finns”-snack. Varför ska han springa runt och spela någon sorts drogambassadör, det är helt bisarrt. Ingen är intresserad av hans droger, han kan sticka upp dem i röven, säger Axwell i intervjun.

Kleerup är mycket upprörd över Axwells påhopp och tycker inte att han förtjänar att bli behandlad på det viset.

Något som Axwell i efterhand förstår. Hans hårda ord verkar nämligen inte ha varit så genomtänkta och Axwell ångrar nu sina uttalanden djupt. Intervjun gjordes nämligen under "onyktra former".

–Det var väldigt olyckligt och oproffsigt att jag använde mig av ett sånt vokabulär under en intervju. Självklart skäms jag och tycker att det är olyckligt, skriver han i ett mejl till Aftonbladet och ber tusen gånger om ursäkt för sina ord.

Kleerup kommer inte att glömma påhoppet men accepterar ursäkten.

– I och med det här är det lugnt. Jag kommer inte att glömma, men det är lugnt. Tack Axel för att du är en hedersman, hälsar Kleerup genom Aftonbladet.

Cyndi Lauper och Kleerup Lay me down:

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.