Andreas Kleerup bojkottar Sverige

Efter knarkhäcklet: Nu vägrar Kleerup göra fler intervjuer i Sverige.


Botten är nådd. Eller kanske möjligtvis gränsen. För Andreas Kleerup verkar ha fått nog av oss svenskar. Eller åtminstone svenska medier. Efter allt knarkhäckel har han gjort sin sista intervju för svensk media.

Allt tog som bekant sin början under Grammisgalan då polisen slog till, och tvingade artisten med flera att lämna urinprov. Ett urinprov som senare visade sig positivt för droger, enligt Expressen. Efter det följde skandal efter skandal. Som Nyheter24 skrivit tidigare gick flera kändisar ut och kritiserade Kleerup.

Och under sin turnéspelning i Sundsvall blev han drogtestad av polis ännu en gång. Men nu slår alltså Andreas Kleerup tillbaka. I en intervju i P3:s Morgonpasset.

– Jag har tröttnat på att bli galjonsfigur. Bara för att man är ärlig och säger det som händer i världen så framstår man som dryg och whatever. Det känns inte kul, sade Andreas Kleerup.

Efter att ha tillkännagivit att det här skulle bli hans sista intervju med svensk media gick han till angrepp mot Niklas Strömstedt.

– Tydligen har vissa bloggare inte pratat klart om det. Men det är väl upp till dem ... Jag vetefan varför folk lägger ned tid på sånt när de borde göra skivor i stället. Exempelvis Niklas Strömstedt eller Johan Norberg, sade han.

Så nu gott folk är det över. Inge mer Andreas Kleerup för oss svenskar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!