Megan om tjejkyssen: "Obehagligt"

Nu talar hon ut om hångelscenen i Jennifers Body.


Megan Fox beskriver sin filmkyss med Amanda Seyfried som "väldigt, väldigt obehaglig".

De två skådisarna spelar mot varandra i den nya skräckkomedin Jennifers Body. I en scen möts deras läppar i en sensuell kyss.

Fast Megan tyckte nog inte att den var så sensuell. Hon berättar nämligen i talkshowen Late Show With Conan O'Brien att det var rätt svårt att filma scenen.

–Det var riktigt, riktigt obehagligt, berättar hon i programmet.

Megan avslöjar att hon tycker att det alltid är jättesvårt att spela in kärleksscener där man ska kyssas. Men med den här var det extra svårt.

–Ingen av oss ville göra det och vi var båda livrädda. När man gör såna scener är det inte alls sensuellt eller sexigt. Man är i ett rum och det är fullt av medelålders män som jobbar med filmen som typ äter solroskärnor och väntar på att man ska få till scenen så att de kan gå hem till sina barn. De vill inte vara där, säger Megan i programmet.

Det låter jättesexigt. Verkligen.

Megan Fox i Late Night With Conan O´Brien:

Jennifers Body:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

1 timme sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.