Kardashian gifter sig - allt om bröllopet

Paret som dejtat i sex veckor kommer gifta sig nu på lördag.


Khloe Kardashian, 25, har förlovat sig med basketstjärnan Lamar Odom, efter att ha dejtat honom i bara sex veckor. Och bröllopsdatumet är satt till nu på lördag den 27 september.

– Jag skulle inte kunna vara lyckligare. Jag är så glad att jag äntligen kan få dela med mig av nyheten. Era lyckönskningar har betytt allt för mig och jag är verkligen lyckligt lottad som har såna fantastiska fans och familj och vänner under denna otroliga tidpunkt i mitt liv, säger Khloe skriver US Magazine.

Förlovningsringen går inte av för hackor med en slipad diamant på nio karat. Odom som spelar i Los Angeles Lakers har en lön på 33 miljoner dollar och hade verkligen råd att kosta på sig. För när det kommer till smycken har storleken betydelse i USA.

Khloe, som är den långa mellansystern blir nu den andra av systrarna Kardashian att gifta sig. Fast Khloe är av armenisk börd kommer det att bli ett klassikt katolskt bröllop med allt vad det innebär. Den vita bröllopsklänningen har hon valt ihop med sin mamma, avslöjas det i Life & Style.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!