Kardashians snuskiga hemlis

Kim Kardashians småsnuskiga knep för att uppnå drömkroppen.


Vältränade Kim Kardashian delar med sig av sitt knep för att komma iväg till gymmet på morgonkvisten –den armenska skönheten sover med träningskläderna på sig så att hon kan stiga upp och hinna med sin träning klockan 06.00 på morgonen.

– Det tvingar iväg mig och det spar mig tid, skrev Kardashian på sin Twitter nyligen.

Men är verkligen rigorös träning den enda anledningen till Kardashians goda former? Vi tvivlar på det. Anledningen till Kims snabba viktras är nämligen de receptbelagda bantningstabletterna Quick Trim, som kan ge långvariga hjärtproblem.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.