Bildextra: Kändisfest med Jay-Z

Hasse Aro, Sarah Dawn Finer, Jesper Blomqvist och Blondinbella festade med världsartisten.


Under torsdagen gästade hip hoparen Jay-Z den svenska talkshowen Skavlan i SVT tillsammans med bland andra Anna Anka och Henrik Schyffert som bland annat anklagade Anna för att ha samma kvinnosyn som Usama Bin Ladin.

Efter programmet fortsatte Anna och Jay-Z vidare till nattklubben Rose i Stockholm där en festsugen folkmassa väntade på honom.

Uppslutningen av svenska kändisar var så där. De som festade med den amerikanske hip hoparen var bland annat Hasse Aro, Sarah Dawn Finer, Kenza Jesper Blomqvist och Blondinbella - Sveriges kändiselit?

Anna fick minst lika mycket uppmärksamhet som Jay-Z på festen och tvingades till slut fly tillbaka till sitt hotell.

Kolla in bildspelet ovan.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

2 timmar sedan

"Songs of conquest" får släppdatum

3 timmar sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

3 timmar sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

3 timmar sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

idag 13:44
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.