Andreas Carlsson om Britneys sammanbrott

"Det var inte samma gamla Britney som jag träffade."


Jurymedlemmen i Idol, Andreas Carlsson, har skrivit och producerat låtar åt ett flertal världsstjärnor. Bland dessa finns den skandalomsusade tvåbarnsmamman Britney Spears.

Efter sin långa karriär som populär musikproducent sitter Andreas därmed inne med en hel del hemlisar om världsstjärnorna som han nu känner att han är redo att avslöja.

Det är i sin biografi Live to Win som han berättar om sina möten med olika världskändisar.

Något som vi alla kommer ihåg är när Britney fick för sig att hon skulle raka av sig allt hår. Med tårarna rinnandes nedför kinderna gick hon med bestämda steg in på en frisörsalong och rakade själv av sig lock efter lock.

Andreas berättar i sin bok om mötet med Britney dagen före sammanbrottet då de stötte ihop på nattklubben Forty Deuce i Hollywood.

– Det var inte samma gamla Britney som jag träffade, säger Andreas till Aftonbladet.

Han berättar i boken att hon var frånvarande och halvsluddrande. Andreas skriver att det skar i hela hjärtat när han träffade henne den gången.

Då Andreas bevittnade en 16-årig Britney i början av hennes karriär förstod han inte hennes storhet. Han fick följde sedan hennes väg till botten.

Under de tillfällen som vi spelade in med henne såg jag henne bli mer och mer hålögd och trött. Hennes arbetsbörda i kombination med det enorma kändisskapet skulle knäcka henne förr eller senare”, skriver Andreas i boken enligt Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.