Brads och Jennifers träff på hotell

Varför träffar Brad Pitt sin gammla flamma bakom ryggen på Angelina?


Det ryktas en hel del om Brad Pitt och Jennifer Aniston. Det senaste ryktet gör gällande att de har haft en hemlig träff på ett hotell. En hel timme ska Jennifer ha varit inne i Brads hotellsvit.

Tydligen ska det före detta paret ha haft telefonkontakt en längre tid fram tills mötet på lyxhotellet The Essex House i New York för två veckor sedan. Det hela ska ha skett bakom ryggen på Angelina, enligt brittiska Grazia Magazine.

– Hon kom till hans hotellsvit några timmar efter att de pratade. Brad tömde sitt känslomässiga bagage hos Jennifer. Det är ju inte direkt okej med tanke på deras förflutna, säger en källa skriver Daily Mail.

Vad hände med terapi? Och vad tycker Angelina om detta? Småbarnföräldrarna verkar på ytan vara lyckligare än någonsin.

– Jennifer var snabb med att säga till Brad att hon inte ville ha något att göra med hans eventuella seperation från Angelina, berättar källan.

Tidningen som "avslöjar" detta är den brittiska tabloiden Daily Mail som utgår från Grazia som källa. Än så länge är det bara ett rykte. Men både Star Magazine och In Touch har skrivit om liknande möten i somras.

Det är inte många år sedan som Brad och Jennifer var Hollywoods hetaste par. Då var Jennifer blondinen alla åtrådde. Om det är sant att de träffats eller inte är oklart. Oavsett borde Brad inte hänge sig åt något annat än sova på hotell.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!