Linda Rosing förminskar brösten

"Jag står inte för det idealet längre."


Att förminska brösten verkar ligga rätt i tiden.

Carolina Gynning sålde nyligen sina bröst på auktion och nu hakar även Linda Rosing på trenden och bestämmer sig för att göra barmen mindre.

Det finns två anledningar till hennes beslut.

"Det första är att nu när jag är gravid och ska amma så kommer mina bröst att växa ännu mer och min rygg orkar inte med den tyngd som det blir. Sen känner jag att jag inte vill stå för det idealet längre", skriver Linda på sin blogg.

Linda berättar att hon har mognat och tycker att självförtroendet inte sitter i brösten. Nu vill hon i stället bli bemött och sedd för den hon är.

Så fort Linda har ammat klart kommer hon att genomgå bröstförminskningen.

Att hennes beslut ska ha att göra med sin pojkvän Peter Thelenius är något hon starkt förnekar.

"Det har ingenting med min 'älskling' att göra. Jag fattar mina egna beslut. Men idag känner jag mig mycket tryggare och har insett att det idealet är inget jag står för längre".

Linda berättar att hon gjorde sina ingrepp under en period i sitt liv då hon inte mådde bra och inte trivdes med sig själv.

Hon är väldigt lättad över att ha lämnat den tiden bakom sig.

Linda passar på att hylla Peter för att han ser henne som den hon är, men ger även en känga till sina ex.

"Nu har jag äntligen en man som ser mig för den jag är, inte som de andra männen jag har haft, som tagit mig för hur jag ser ut och för att jag är en känd person (tragiskt men sant). Nu har äntligen jag mognat och gått vidare", skriver hon på sin blogg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

3 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

3 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.