Torsdag 9 Dec
Stockholm

Linda Rosing förminskar brösten

"Jag står inte för det idealet längre."

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att förminska brösten verkar ligga rätt i tiden.

Carolina Gynning sålde nyligen sina bröst på auktion och nu hakar även Linda Rosing på trenden och bestämmer sig för att göra barmen mindre.

Det finns två anledningar till hennes beslut.

"Det första är att nu när jag är gravid och ska amma så kommer mina bröst att växa ännu mer och min rygg orkar inte med den tyngd som det blir. Sen känner jag att jag inte vill stå för det idealet längre", skriver Linda på sin blogg.

Linda berättar att hon har mognat och tycker att självförtroendet inte sitter i brösten. Nu vill hon i stället bli bemött och sedd för den hon är.

Så fort Linda har ammat klart kommer hon att genomgå bröstförminskningen.

Att hennes beslut ska ha att göra med sin pojkvän Peter Thelenius är något hon starkt förnekar.

"Det har ingenting med min 'älskling' att göra. Jag fattar mina egna beslut. Men idag känner jag mig mycket tryggare och har insett att det idealet är inget jag står för längre".

Linda berättar att hon gjorde sina ingrepp under en period i sitt liv då hon inte mådde bra och inte trivdes med sig själv.

Hon är väldigt lättad över att ha lämnat den tiden bakom sig.

Linda passar på att hylla Peter för att han ser henne som den hon är, men ger även en känga till sina ex.

"Nu har jag äntligen en man som ser mig för den jag är, inte som de andra männen jag har haft, som tagit mig för hur jag ser ut och för att jag är en känd person (tragiskt men sant). Nu har äntligen jag mognat och gått vidare", skriver hon på sin blogg.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela