Inlagd Hasselhoff slogs med läkare

Nedkissade sängar, blödande läkare och kändisfest.


David Hasselhoff har svårt att kontrollera spriten. Nu har han åter lagts in på sjukhus efter att ha slagits med en läkare.

Läkaren hade blixtinkallats då Baywatchstjärnans supit på sitt hotellrum i fyra dagar i sträck. David ska ha börjat supa på Simon Cowells födelsedagsfest i helgen. Personalen på lyxhotellet i centrala London var rädda för att Hasselhoff skulle tappa kontrollen.

– Den här gången blev han så berusad att han kissade på sig i hotellsängen och förstörde två madrasser, säger en källa till The Sun.

Det fanns fog för oron. När Hasselhoffs assistent till slut hämtade läkaren blev Hasselhoff rasande och försökte slå sin assistent. Men han träffade läkaren av misstag som fick ett sår i pannan och kallade på ambulans.

Tevestjärnan togs till ett akutsjukhus som kostar 1000 pund per natt. Om personalen på det femstjärninga hotellet i London varit rädda var det helt tvärtom på sjukhuset.

– Han blev igenkänd direkt. Alla tyckte det var coolt att The Hoff kom och ville träffa honom, säger en av patienterna till The Sun.

Men sjuksystrarna lät inte de andra patienterna be om autografer då de ansåg att han behövde vila. Hasselhoff som blivit inlagd för alkoholförgiftning för femte gången kanske borde ta till sig rådet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!